Overwinnen van de drempel

Een relatie is als de natuur met pieken en dalen.
Een relatie is als de natuur met pieken en dalen. Er loopt vaak een weg naar boven, maar we zien het even niet.

Pieken en dalen

Elke relatie is aan verandering onderhevig.  Vrijuit praten over wat je werkelijk bezig houdt met respect naar je relatie in de omgeving van een relatiecoach werkt bevrijdend. Je zienswijze en gevoelens aan elkaar kenbaar maken zonder schaamte of verwijt is voor veel mensen lastig. De hoop dat ik als relatiecoach je partner wel eens “de oren zal wassen” of uit zal leggen wat de partner allemaal fout doet, kun je maar beter vergeten. Dat doet een relatiecoach dus niet. Wanneer jullie de bereidheid hebben om je eigen zienswijze en gevoelens bespreekbaar te maken en tegen het licht te houden kan de relatie snel weer verbeteren.

Kennismakingsgesprek

Er vindt eerst altijd een gratis vrijblijvend  gesprek plaats. Dit is een zogenaamd kennismakingsgesprek waarbij, onder het genot van een kop koffie of thee,  besproken wordt wat ik voor jullie kan betekenen.  Dit kennismakingsgesprek van ongeveer anderhalf uur is  net zoals alle andere gesprekken strikt vertrouwelijk.  Dat er voor ieder van jullie tijd en ruimte is om zijn of haar verhaal te doen mag duidelijk zijn. Dit bij elkaar zorgt er voor dat gesprekken meestal als erg prettig worden ervaren.

Vervolggesprekken

Na het gratis vrijblijvende intake en kennismakingsgesprek mag je beslissen of er vervolggesprekken plaatsvinden.   Het bezoeken van een relatiecoach is investeren in jezelf, in je relatie en in de liefde.

Scheiding bij de kapper is het goedkoopst

Een scheiding bij de kapper is het goedkoopst is een uitspraak die soms verbluffend de realiteit benadert. Sommige mensen investeren meer geld aan hun hobby dan aan een gezonde duurzame relatie met hun partner of kinderen. Als het in de hobby mis gaat wordt  hemel en aarde bewogen en experts (soms uit het buitenland) geraadpleegd om de hobby uit te kunnen blijven oefenen. Om jullie relatie in stand te houden of te veranderen kan relatiecoaching helpen.

Kinderen

Kinderen voelen de energie die er tussen de partners afspeelt.  In de gesprekken zal het belang van de kinderen ten opzichte van de ouders een belangrijke plaats innemen. Regelmatig ruzie tussen de partners maakt meer langdurig kapot bij kinderen dan alleen emoties van dat moment.

Afspraak maken alleen of samen?

Door mij zullen verschillende methodieken besproken en voorgesteld worden om het doel te bereiken. De uiteindelijke beslissing of jullie hieraan mee willen werken ligt bij jullie. Goed is om te onthouden dat ik als vertrouwenspersoon altijd onpartijdig en (ver)oordeelloos ben zodat je in alle vrijheid en openheid je eigen verhaal mag vertellen. Wanneer je liever eerst alleen komt op afspraak, is dit geen probleem.  De grootste vooruitgang wordt echter geboekt bij gezamenlijke gesprekken. Verander je huidige situatie. Wees dapper. Stap over de drempel.  Maak een afspraak.

Bel voor een afspraak +31 (0)636164395 of klik hier.