Snel afspreken

Ik start altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek is meestal binnen enkele dagen in te plannen. Het kennismakingsgesprek verplicht tot niets en duurt ongeveer 60 minuten. Het is een persoonlijke kennismaking.  We bespreken dan in hoofdlijnen de verschillende standpunten en kijken dan of het “klikt”.  Voelt het wederzijds goed dan kunnen we samen aan de slag.  Om in de coaching succesvol te zijn wil ik als neutraal specialist van iedere partner weten wat er speelt in de relatie. Oftewel de gevoelens die gepaard gaan bij het verhaal. Vaak is er de mogelijkheid om aansluitend op het kennismakingsgesprek een eerste reguliere sessie in te plannen.

Avonduren

Sessies zijn ook in de avonduren mogelijk (tot 22.00), zodat je deze na het werk kunt plannen.

Afzeggen of verzetten van een sessie

Afspraken dienen 24 uur van tevoren afgezegd te worden: dit is kosteloos. Indien dit niet gebeurt kan het tarief van de sessie in rekening gebracht worden.

Tarieven

Na het kennismakingsgesprek zal er een inschatting gemaakt worden hoeveel sessies er ongeveer nodig zullen zijn. Uiteraard is dit afhankelijk van de mate van openheid en bereidheid om naar elkaar te luisteren. Respect voor elkaars inzicht en gevoelens staat centraal.

  • Kennismakingsgesprek gratis (+/-  60 minuten)
  • Individuele gesprekken                                                €    115,– per sessie*
  • Relatietherapie met 2 personen                                  €   125,– per sessie*

Na iedere sessie ontvangt u een factuur.
* Het genoemde bedrag is het uurtarief voor een standaard sessie van 60 minuten. Indien gewenst kunnen sessies worden verlengd of kan er vooraf worden gekozen voor een sessie van 90 minuten of 120 minuten tegen evenredig tarief. Uitzondering hierop is het kennismakingsgesprek dat geheel vrijblijvend en gratis is. Prijzen zijn inclusief BTW.

Bel voor een afspraak +31 (0)636164395 of klik hier.